18 Temmuz 2008 Cuma

Addon Listesi

Addon-Mod tabiri WOW için kullanıldığında anlammız gereken bunların oyuncuya yardımcı programlar olduğudur. AGRO'nuzu izlemenize yarayan addonlardan müzayede evi ile ilgili Auctioneer addonlarına, Boss tabir edilen güçlü Zindan komutanlarını indirmek için gerekli özel destek addonlarına kadar geniş bir yelpaze sözkonusu.
Fazla detaya girmeden benim tavsiyem öncelikle bir Threat Meter(Agro izleme addonu).. Omen Threat Meter yada KTM Threat Meter..
Deadly Boss Mods: Zindanlarda-raidlerde işe yarayan bir destek addonu.
Quest Helper:Görev listenizdeki görevleri nerede neyi öldürüp neyi toplayarak yapacağınızı size oyun haritanız üzerinde işaretleyen faydalı-çok popüler bir mod.
Gatherer:Toplayıcı mesleklerin ihtiyaç duyduğu bu addon ile topladığınız maden, bitki, hazine sandıkları hem sizin hem de lonca üyelerinizin haritasına işaretlenir. Bu bitki ve madenler-sandıklar genelde aynı-yakın yerlerde çıktığından işaretler faydalı.
Cartographer:Gatherer ve Quest Helper için gerekli bir Harita modu.
Altlas Loot:Hangi Zindandaki hangi Boss hangi yağmaları düşürme ihtimaline sahip bunları listeleyen bir mod. Çok popüler ve cici bir mod.
İlk aklıma gelenler bunlar.. Modlar bunlarla sınırlı değil ama temelde bir threatmeter ve bir Bossmod olmazsaolmazdır, unutmayın.

Ben modları genelde Curse.com'dan indiririm. İndirdikten sonra virüs taratırım ve sonra dosyayı açarım. Sonra da WOW klasöründeki İnterface/AddOns klasörüne atarım. Account güvenliği ile ilgili başlıkta ifade ettiğim üzere account hırsızlarından-şifre çalma programlarından %100 korunmanın yolu yok ama burada adını verdiğim siteler oyuncuların büyük bölümü tarafından güven duyulan sitelerdir. Riski kabullenerek tıklıyoruz :)

Hiç yorum yok: